Club Moderna-Forum Strona Główna Club Moderna-Forum  
  Forum Clubu Moderna      FAQ      Szukaj      Użytkownicy      Download      Album      Czat      Statystyki  
  · Zaloguj Rejestracja · Profil · Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości · Grupy  

Poprzedni temat «» Następny temat
Wrażenia z wczasów w Egipcie wg zwyciężczyni konkurs MSM
Autor Wiadomość
Maggy 
Nowy

Wysłany: 2010-05-15, 17:08   

Ale mialas fajnieeeeeee jak w bajce tam jest !! :)

gaber 
Super Moderniak
Gaber

Wysłany: 2010-05-17, 14:24   

Madzialenka napisał/a:
No to po powrocie zdam relacje i pokaże pare fotek :)

CZEKAMY na INFO Madzialenka 8-)
Ale z tych kilku zdjec z N-K wnioskuje ze Raj na Ziemii :-D

Madzialenka 
Super Moderniak

Wysłany: 2010-05-17, 22:04   

POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM !! Po prostu bajka bajka mogłam to zobaczyć na real na własne oczy sama nie mogę w to uwierzyć ze tam byłam jeszcze nie dawno paczyłam na zdjęcia a teraz paczę na zdjęcia ale na te na których JA jestem a w tle Egipt no normalnie CUDOWNE przeżycie cos innego zobaczyć inną tradycje,ludzi itd !! :)

Hotel Sunny Days El Palacio super z tego co sie dowiedziałam od rezydenta to jeden z najlepszych w Hurghadzie. Taki wielki,ze nie zdążyłam całego zobaczyć hehehe :)
przy plaży i basenie były leżaki to wygodnie można było sobie poleniuchować wejść do wody napić się w basenie zimnego drinkka,piwa czy tez jakies oranżady !! po prostu raj ! W basenie czy na piasku byl aerobik czy rożne tance albo siatka wodna lub plażowa i tez piłka plażowa i inne rozrywki przy których świetnie można było się bawić :):)gorąco to tam bylo strasznie ehhhhh az teraz mi skora schodzi hehe :) zawsze wstawalo sie to jedzenie bylo pod dostakiem wiadomo rzadko sie zdarzało ze wstałam na śniadanie,ale przekąski zawsze były :D hehehe :)Śniadanie,przekaski,obiad,kolacja w postaci stołu Szweckiego brałeś co chciałeś rożne potrawy były az nie widziało sie co wybrać,ale raczej każdy by coś tam znalazł dla siebie :) nawet na świeżym powietrzu pichcili np. pizze czy naleśniki itd:) tylko wiadomo trzeba bylo czekać bo kolejki,ale dla osoby cierpliwej nic trudnego :D hehe ;)
Morze przecudne takie blekitne aaaa nocami to tak romantycznie tam ze mozna by tam siedziec i siedziec i patrzyć na Hurghade cala oświetlona :) wieczorami mila atmosfera po kolacji ludzie siedzieli przy stolikach i oglądali rożne występy ktorye byly pokazywane na scenie i popijali rozne trunki czy soki,napoje lub tez palili fajke wodna a po takich występach byla dyskoteka w restauracji tam gral DJ no i parkiet taki w miarę gdzie ludzie sie bawili a w tle były duże okna a za tymi oknami morze po prostu piękne widoki nawet przez te okna można bylo wychodzić się przewietrzyć i z powrotem wracać na parkiet !! :)

No i skosiłam sie na nurkowanie na trzech rafach koralowych wcześniej plynie sie statkiem na plaże i tam mozna samemu sobie ponurkować a potem juz w glebsza wode sie wyplywa,ale bez obaw sa ratownicy gdy juz nie moglam plynac dalej bo juz sil nie mialam to wskoczyło dwóch ratowników po mnie :)
Kair tez piekny te piramidy Cheopsa,Chefrena i Mykerinosa oraz Sfinka piękne, zwiedzanie meczetu Amr Ibn As orazm muzeum Egipskiegop ladne miejsca :)

Egipt - Hurghada - Sunny Days El Palacio Po prostu SUPER było !! nie da sie opisać trzeba tam samemu byc i zobaczyć to cos bo Egipt ma w sobie urok !! :) można się zakochać !! :) mam nadzieje,ze kiedyś tam wroce !! :) -POLECAM :)

No i zamieszczam kilka fotek :)

[ Dodano: 2010-05-17, 22:14 ]
tylko widze,ze cos z tymi fotami nie tak ehh ... bo dałam pare a mi wyskakuje 1 :/

Alex Red 
KOMODO

Wysłany: 2010-05-18, 01:17   

Wyślij mi na meila booking2@moderna.ndl.pl te fotki to je wrzucę. Czym więcej tym lepiej. Miło mi,że Ci się tak bardzo spodobało (ale tego byłem pewien). Co do nurkowania, to chyba snurkowałaś, bo nurkowanie jest z butlą , a snurkowanie jest z maską i rurką. Jednak wiem dobrze,ze snurkowanie często bywa ciekawsze ze względu na kolory. Oj nie mogę się doczekać czerwca, kiedy wreszcie pojawię się w Egipcie , a potem września kiedy wraz z finalistkami Miss Club Pland 2010, dj'ami i klubowiczami będziemy szaleć przez tydzień w super hotelu w Egipcie.

Prześlij jak najwięcej zdjęć..., np zdjęcia ze snurkowania,

JAK WIDZICIE WARTO BRAĆ UDZIAŁ W KONKURSACH MODERNY, BO NAGRODY POTRAFIĄ SPEŁNIĆ WASZE MARZENIA.
Mam nadzieję,ze marzenia Madzialenki i jej osoby towarzyszącej zostały spełnione.
www.missclub.pl
Moderna-miejsce, które łączy , a nie dzieli fanów róznych stylów muzycznych.

Valentime
DJ-Resident

Wysłany: 2010-05-18, 08:58   

No Madzielanka fotki extra widac ze sie spodobalo w 100% bo rozpromieniona i zadowolona czekam na te fotki z snurfowania :D:D noi oczywiscie jeszcze raz Gratulujemy :)

Madzialenka 
Super Moderniak

Wysłany: 2010-05-18, 14:41   

Alex Red napisał/a:
Wyślij mi na meila booking2@moderna.ndl.pl te fotki to je wrzucę. Czym więcej tym lepiej. Miło mi,że Ci się tak bardzo spodobało (ale tego byłem pewien). Co do nurkowania, to chyba snurkowałaś, bo nurkowanie jest z butlą , a snurkowanie jest z maską i rurką. Jednak wiem dobrze,ze snurkowanie często bywa ciekawsze ze względu na kolory. Oj nie mogę się doczekać czerwca, kiedy wreszcie pojawię się w Egipcie , a potem września kiedy wraz z finalistkami Miss Club Pland 2010, dj'ami i klubowiczami będziemy szaleć przez tydzień w super hotelu w Egipcie.

Prześlij jak najwięcej zdjęć..., np zdjęcia ze snurkowania,

JAK WIDZICIE WARTO BRAĆ UDZIAŁ W KONKURSACH MODERNY, BO NAGRODY POTRAFIĄ SPEŁNIĆ WASZE MARZENIA.
Mam nadzieję,ze marzenia Madzialenki i jej osoby towarzyszącej zostały spełnione.

Tak tak to było snurkowanie heheh :) ale ciekawe Polecam :) ah Alex ale będziesz miał dobrze normalnie jak w bajce nie będziesz się nudził ani 1 minuty !! :) no i tez Miss Clubu Poland 2010 i klubowicze będą mieli dobrze warto wartoo !! :)

Tak wysle wysle,ale ze snurkowania nie mam teraz fotek na kompie,ale jak tylko je zdobede to wysle :)

Warto brać udzial a to dzieki Dj Bennemu !! to on mnie zachęcił i mu za to DZIEKUJE BARDZO !! :) Po prostu mozna sie poczuć szczęśliwym !! :)

[ Dodano: 2010-05-18, 14:43 ]
Valentime napisał/a:
No Madzielanka fotki extra widac ze sie spodobalo w 100% bo rozpromieniona i zadowolona czekam na te fotki z snurfowania :D:D noi oczywiscie jeszcze raz Gratulujemy :)

Oj Piotrek podobało sie podobało się !! :) No fotki będą będą :) ahhh jestem rozpromieniona,zadowolona i cala opalona :D ahh !! :) DZIĘKUJE WSZYSTKIM JESZCZE RAZ ZA POMOC I ZA WSZYSTKO !! :)

adika86
Nowy

Wysłany: 2010-05-18, 20:29   

HEj MAdzialenka!!!! Bajeczne zdjecia, raj na Ziemi :D NA pewno utkwi CI to w pamieci, taki wielki wypad!!!

Madzialenka 
Super Moderniak

Wysłany: 2010-05-18, 22:37   

Adika86 na pewno utkwi w pamięci na pewno !! :)

OLI 
Super Moderniak

Wysłany: 2010-05-19, 21:33   

adika86 napisał/a:

HEj MAdzialenka!!!! Bajeczne zdjecia, raj na Ziemi :D NA pewno utkwi CI to w pamieci, taki wielki wypad!!!

a jak ze i naczej Raj :!: :!: aszz zazdroszcze :evil: ale miło zobaczyc swoja siostrzyczke na tych cudownych foteczkach :mrgreen:

http://moderna.ndl.pl/forum/viewtopic.php?t=905

Alex Red 
KOMODO

Wysłany: 2010-05-20, 00:23   

Oto kolejne zdjęcia Magdy z pobytu w Egipcie, które takze znajdziecie w Galerii Foto klubu Moderna

www.missclub.pl
Moderna-miejsce, które łączy , a nie dzieli fanów róznych stylów muzycznych.

Odpowiedz do tematu